De show

Wanneer het er echt op aankomt, staan we dan voor elkaar klaar? De musical Come From Away vertelt het waargebeurde verhaal over de bewoners van een klein Canadees stadje die plotseling worden geconfronteerd met ruim 7.000 nieuwkomers. Deze reizigers stranden op 11 september 2001, de dag van de aanslagen, in Gander omdat hun vliegtuigen door de sluiting van het Amerikaanse luchtruim moeten uitwijken. De plaatselijke bevolking slaat onmiddellijk de handen ineen om de gestrande passagiers voor meerdere dagen op te vangen en te verzorgen.

Come From Away vertelt het hartverwarmende verhaal over hoop, humor en liefde in een crisissituatie. De musical, een enorm succes in de Verenigde Staten en Engeland, laat zien hoe mensen onder moeilijke omstandigheden elkaar steunen en verder helpen. De schrijvers, Irene Sankoff en David Hein, vonden hun inspiratie na een bezoek aan Gander, tien jaar na 11 september 2001. Voor hun verhaal over saamhorigheid in onzekere tijden baseerden zij zich op getuigenissen van de bewoners van Gander en op getuigenissen van de reizigers en crewleden die noodgedwongen in de kleine gemeenschap terechtkwamen.

De Nederlandse versie van Come From Away is een geheel nieuw gemaakte productie. De originele versie ging in 2015 in première in Seattle en brak daar alle verkooprecords. Sinds 2017 is Come From Away te zien op Broadway; deze productie kreeg zeven nominaties voor een Tony Award. Begin 2019 beleefde de productie de Europese première op West End en daar werd bekroond met de prijs voor de beste musical.

Vanaf november veilig en volgens de regels te bezoeken. Lees meer!

 • VOLGENDE SHOW Schouwburg Het Park in Hoorn
 • DUUR ca. 1 uur en 40 minuten zonder pauze
 • TOEGANGSPRIJS Kaarten vanaf € 25,-

Volg Come From Away en mis niets

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Hoe kan ik kaarten kopen?

  Klik op en kaarticoontje of ‘BOEK NU’ hierboven, voor de speellijst van Come From Away. U kunt hier doorklikken naar het theater van uw keuze. Ook is er een button ‘Koop via Eventim’, naast de theaters is Eventim een officieel verkoopkanaal van Come From Away.

 • Kaarten kopen en COVID-19 status

  Ook in de huidige omstandigheden willen wij u graag zekerheid bieden. Mocht de voorstelling van uw keuze door COVID-19 niet doorgaan, dan krijgt u de garantie voor een geld terug optie of het omboeken naar een andere datum. Uw theater of Eventim zal namens MediaLane Theater contact met u opnemen.

 • Ik wil mijn kaarten annuleren of wijzigen

  U kunt hiervoor contact opnemen met de partij waar u de kaarten heeft gekocht, het theater of Eventim.

 • Hoe lang duurt de voorstelling?

  De voorstelling is momenteel nog in ontwikkeling. Op dit moment schatten wij in dat de voorstelling ca. 1 uur en 40 minuten exclusief pauze gaan duren.

 • Mag ik foto-, film- en/of geluidsopnames maken tijdens de voorstellingen?

  Het is niet toegestaan op opnames van de voorstelling te maken. Alleen tijdens het slotapplaus (als de cast buigt) mag u een foto of video maken.

 • Kan ik een cd of dvd van de voorstelling kopen?

  Momenteel is het nog niet bekend of er een cd of dvd van Come From Away wordt gemaakt. Mocht dit duidelijk zijn dan vindt u hierover uiteraard meer informatie op deze website.