Veelgestelde vragen

Onderstaand treft u de veelgestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden

 • Hoe kan ik kaarten kopen?

  Klik op het kaart icoontje of ‘BOEK NU’ (rechts bovenin), voor de speellijst van Come From Away . Klik bij het gewenste theater op ‘boek via het theater’ om kaarten te boeken via het theater zelf. Het is ook mogelijk om kaarten te kopen via Eventim, dit is een officiële verkoopkanaal van Come From Away.

 • Kaarten kopen en COVID-19 status

  Ook in de huidige omstandigheden willen wij graag zekerheid bieden. Mocht de voorstelling door COVID-19 niet doorgaan, dan krijg je de garantie voor een geld-terug optie of het omboeken naar een andere datum. Het theater of Eventim zal namens MediaLane Theater contact opnemen.

 • Ik wil mijn kaarten annuleren of wijzigen

  Hiervoor kan je contact opnemen met de partij waar de kaarten zijn gekocht, het theater of Eventim.

 • Hoe lang duurt de voorstelling?

  De voorstelling is momenteel nog in ontwikkeling. Op dit moment schatten wij in dat de voorstelling ca. 1 uur en 40 minuten exclusief pauze gaan duren.

 • Mag ik foto-, film- en/of geluidsopnames maken tijdens de voorstellingen?

  Het is niet toegestaan op opnames van de voorstelling te maken. Alleen tijdens het slotapplaus (als de cast buigt) mag u een foto of video maken.

 • Kan ik een cd of dvd van de voorstelling kopen?

  Momenteel is het nog niet bekend of er een cd of dvd van Come From Away wordt gemaakt. Mocht dit duidelijk zijn dan komt er uiteraard meer informatie op deze website.