HEB JIJ COME FROM AWAY GEZIEN?

LAAT ONS WETEN WAT JE VOND

Laat een reactie achter

Reacties van bezoekers

Geen titel

Rated 5 out of 5
mei 5, 2022

Wij hebben gisteravond voor de tweede keer genoten
van deze prachtige voorstelling! Door de jaren heen vele musicals mogen bewonderen, ieder leuk en mooi op zijn eigen manier en daarom niet te vergelijken en niet tot een ’top zoveel’ om te vormen… Tot we deze voorstelling zagen, deze staat bij ons zonder twijfel met stip op nummer 1! Zó ontroerend, zo krachtig en hartverwarmend, maar ook zeker zo humoristisch! Een fantastische weergave van een heel bijzonder verhaal!

David & Karin

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 26, 2022

Afgelopen november de show mogen zien in Rotterdam, en onlangs opnieuw in Breda. Als ik nog een keer kon gaan, zou ik het zeker doen. Wat een vreugde en plezier spat er van het toneel!

Matthijs

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 24, 2022

Wat een prachtige voorstelling! Ik heb het geluk mogen hebben om de voorstelling twee keer te zien en beide keren zo enorm genoten. Je vergeet gewoon even alles om je heen, je wordt helemaal meegezogen in het ontroerende, hartverwarmende verhaal. Hopelijk komt er een cd om dat gevoel keer op keer te kunnen herbeleven!

Mylene

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 16, 2022

Erg gaaf, en geweldige vertaling, tof decor, sterke zang, ik hoop dat er een cd komt!

Anoniem

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 16, 2022

Wat een mooie voorstelling, met ontzettend sterke zang, een mooi decor, en een verhaal met momenten waar je hart breekt, maar ook veel momenten waar je hard kunt lachen.
Zo blij dat ik geweest ben!

Christel

voorpagina

Rated 5 out of 5
april 16, 2022

Wat een geweldige uitvoering! Super cast met mooie stemmen, alles klopt en overal is over nagedacht. En zo’n bijzonder verhaal en zeker heel actueel. De manier waarop het verhaal verteld wordt door de personages blijft hangen en is prettig door de snelheid. Alles is ook heel duidelijk te volgen en de emoties wisselen elkaar mooi af. Echt boeiend vanaf het begin tot en met het het eind!

Barbara en Charlotte

voorpagina 2

Rated 5 out of 5
april 12, 2022

Een reis door een prachtig verhaal waarin je 1,5u ademloos en vol bewondering wordt meegenomen. Je blijft aan het einde achter met nieuwe hoop en geloof in de goedheid van de mens. Als je de zaal uitloopt, weet je eigenlijk niet of je wilt huilen of lachen, dus heb ik het maar beide heel hard gedaan :). Alleen maar liefde voor deze voorstelling

Isabel

Voorpagina 3

Rated 5 out of 5
april 10, 2022

Geweldige musical met prachtige muziek, prachtig verhaal, geweldige cast en hele goede vertaling! Ik had dit voor geen goud willen missen! Dus ga! Het is onwijs de moeite waard!
P.s. ik hoop echt dat er een cd komt!

Elise

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 4, 2022

Fantastische musical en cast. Deze moet je gaan zien!

Josje Groot

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 3, 2022

Prachtige show, ontzettend goede cast!

Niels

Laat een reactie achter